مراحل اخذ ویزای همراه مالزی – قوانین ویزای همراه برای دانشجویان

ویزای همراه مالزی

 نام ویزای همراه در زبان انگلیسی : Dependent Pass

ویزای همراه مالزی مختص کسانی میباشد که میخواهند در مالزی ادامه تحصیل بدهند و در حین دوره تحصیل، همسر و یا فرزندان و یا والدینشان همراهشان در مالزی زندگی کنند.

 

ویزای همراه مالزی فقط به اشخاص زیر تعلق میگیرد:
همسر
فرزندان
یک نفر از والدین ( پدر یا مادر)

 

نکته مهم : فقط دانشجویانی میتوانند برای همراهانشان ویزای همراه مالزی درخواست کنند که در مقطع فوق لیسانس و یا دکترا در حال تحصیل در دانشگاههای مالزی باشند. ویزای همراه به همراهان دانشجویانی که در مقطع لیسانس و یا در کالج های زبان انگلیسی مشغول به تحصیل میباشند ، تعلق نمیگیرد.

 

مراحل دریافت ویزای همراه مالزی :

مرحله اول : اخذ ویزای سوشیال و سفر به مالزی

مرحله دوم : تحویل مدارک زیر به دانشگاه محل تحصیل شخصی که قرار است شما همراهش باشید

1- اصل و کپی نامه پذیرش در دانشگاه یا نامه اشتغال به تحصیل
2- اصل پاسپورت دانشجو و اصل پاسپورت همراهان
2- کپی همه صفحات پاسپورت دانشجو و همراهان ( هر کدام دو نسخه)
3- عکس رنگی با زمینه آبی و سایز پاسپورت چهار قطعه همراهان و چهار قطعه دانشجو
4- هزینه درخواست ویزای همراه ( مبلغ 630 رینگیت برای هر کدام از همراهان)
5- نامه نسبیت
6- تکمیل فرمهای مخصوص ویزای همراه (در دانشگاه موجود میباشند)

بعد از تحویل مدارک به دانشگاه مورد نظر، 2 ماه بعد ویزای همراه صادر میشود و تاریخ اتمام ویزای همراه با تاریخ اتمام ویزای دانشجو یکسان میباشد و برای تمدید مجدد، دانشجو میتواند زمان تمدید ویزای خود، پاسپورت همراهان را نیز تحویل دانشگاه دهد و ویزای انها را برای سال بعد هم تمدید کند. هزینه تمدید ویزای همراهان برای سال دوم به بعد، تقریبا 110 رینگیت میباشد.

لازم به ذکر است که مدت اعتبار پاسپورت جهت تحویل به دانشگاه و دریافت ویزای همراه باید حداقل یک سال و نیم باشد.

 

مراحل دریافت نامه نسبیت:
برای دریافت نامه نسبیت باید به سفارت ایران در مالزی مراجعه کنید و مدارک زیر را تحویل دهید، و یک ساعت بعد نامه نسبیت را دریافت کنید
1- اصل پاسپورت دانشجو و همراهان
2- اصل شناسنامه دانشجو و همراهان
3- اصل کارت ملی دانشجو و همراهان
4- کپی سند ازدواج

نکته : مدارک مورد نیاز برای دریافت نامه نسبیت نیازی به ترجمه ندارند .

کسانی که ویزای همراه در مالزی دریافت میکنند، نمیتوانند در مالزی کار کنند، چنانچه قصد کار کردن در مالزی را دارید، باید ابتدا کار پیدا کنید و ویزای همراه خود را کنسل کنید و از طریق شرکت و یا محلی که کار میکنید، درخواست ویزای کار دهید.

 

تاریخ : 15 - فروردین - 1394
نویسنده : مدیر سایت

مفید بود

3

نظرات

تعداد نظرات : 0

نظرات بسته شده است.