مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در دانشگاههای مالزی

 مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در دانشگاههای مالزی

 لیست مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در دانشگاههای مالزی برای مقاطع لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا و همچنین کالجهای زبان انگلیسی به صورت زیر میباشد لطفا قبل از ارسال مدارک و ارسال سوال در مورد مدارک ، این صفحه را مطالعه کنید، در انتهای صفحه موارد و نکات مورد نیاز در مورد آماده سازی و ارسال مدارک نوشته شده است .

مدارک لازم برای ثبت نام و اخذ پذیرش تحصیلی در کالجهای زبان انگلیسی در مالزی  : 

۱- مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و ریزنمرات هر دو دوره (ترجمه شده به زبان انگلیسی و تایید دادگستری)

2- مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و ریزنمرات هر دو دوره (نسخه فارسی )

2- کلیه صفحات پاسپورت ( حتی صفحه های خالی و صفحه اول که آرم جمهوری اسلامی ایران دارد)

3-  یک قطعه عکس رنگی 4.5*3.5  با زمینه سفید – دانلود مشخصات عکس دانلود نمونه عکس مورد تایید

4- فرم ثبت نام تکمیل شده – برای دانلود فرم اینجا را کلیک کنید

5- فرمهای تکمیل شده آزمایشات پزشکی – برای اطلاعات بیشتر و دانلود فرمها اینجا را کلیک کنید .

مدارک لازم برای ثبت نام و اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع لیسانس دانشگاههای مالزی : 

1- مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و ریزنمرات هر دو دوره (ترجمه شده به زبان انگلیسی و تایید دادگستری) – اگر پیش دانشگاهی ندارد فقط دیپلم ارسال شود

2-  مدرک فوق دیپلم و ریزنمرات ، اگر فوق دیپلم دارید (ترجمه شده به زبان انگلیسی و تایید دادگستری)

3- کلیه صفحات پاسپورت ( حتی صفحه های خالی  و صفحه اول که آرم جمهوری اسلامی ایران دارد)

4- یک قطعه عکس رنگی 4.5*3.5  با زمینه سفید – دانلود مشخصات عکس دانلود نمونه عکس مورد تایید

5- مدرک آیلتس و یا تافل ( اگر دارید )

7- فرم ثبت نام تکمیل شده – برای دانلود فرم اینجا را کلیک کنید

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام و اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع فوق لیسانس و دکترا دانشگاههای مالزی : 

1- مدرک فوق دیپلم و ریزنمرات ، اگر فوق دیپلم دارید (ترجمه شده به زبان انگلیسی و تایید دادگستری)

2- مدرک لیسانس و ریزنمرات (ترجمه شده به زبان انگلیسی و تایید دادگستری)

3- مدرک فوق لیسانس و ریزنمرات دوره (ترجمه شده به زبان انگلیسی و تایید دادگستری) ( فقط متقاضیان دوره دکترا )

4- صفحه اول پاسپورت 

5 – یک قطعه عکس رنگی 4.5*3.5  با زمینه سفید – دانلود مشخصات عکس دانلود نمونه عکس مورد تایید

6 – مدرک آیلتس و یا تافل ( اگر دارید)

7 – فرم ثبت نام تکمیل شده – برای دانلود فرم اینجا را کلیک کنید

8- فرم تکمیل شده مشخصات اساتید ( خودتان فرم را تکمیل کنید ) – برای دانلود فرم مشخصات اساتید اینجا را کلیک کنید

9- پروپوزال ( برای کلیه رشته های دکترا و رشته های با ساختار ریسرچ در مقطع فوق لیسانس ) –  ( برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید )

10 – نامه تامین مالی  ( برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید )

11 – گواهی سوابق کاری  در صورتی که سابقه کار دارید ( برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید )

نکات لازم هنگام آماده کردن مدارک

۶- متقاضیانی که پروپوزال نیار دارند، پروپوزال را با دو فرمت PDF و WORD ارسال نمائید
۷- در صورت وجود مشکل در تهیه مدارک و هر سوالی در این زمینه از طریق ایمیل و یا تلفن با ما تماس بگیرید.

 نحوه ارسال مدارک : 

کلیه مدارک را به صورت اسکن شده ( رنگی ) به ایمیل ما ارسال کنید،مشاورین ما کمتر از ۲۴ ساعت، مدارک شما را بررسی میکنند و بعد از تائید مدارک توسط مشاورین، به شما اطلاع داده مشود و  اقدام به انجام مراحل اخذ پذیرش میکنیم. لازم به ذکر است که کلیه مراحل اخذ پذیرش بوسیله کپی مدارک شما انجام میشود و بعد از اخذ پذیرش و ورود دانشجو به مالزی، اصل مدارک روز ثبت نام نهایی،توسط دانشجو به دانشگاه تحویل داده میشود و بعد از تائید، مجدد اصل مدارک به دانشجو باز گردانده میشود.

کلیه مدارک را به این ایمیل ارسال کنید :  irantomalezi@gmail.com

سوال و جوابهای متدوال در زمینه مدارک مورد نیاز برای ثبت نام و اخذ پذیرش 

سوال : آیا پاسپورت باید ترجمه شود؟ 

جواب : خیر 

سوال : هر کدام از مدارک باید چند سری ترجمه شوند؟

جواب : هر مدرکی که نیاز به ترجمه دارد فقط یکسری ترجمه انجام بدهید

سوال : مدرک تحصیلی من موقت میباشد و زیر ان نوشته ارزش ترجمه ندارد، آیا میتوانم برای پذیرش اقدام کنم ؟

جواب : مدرک موقت را به دارالتجمه ببرید و درخواست کنید که ترجمه غیر رسمی انجام بدهند و با همان ترجمه غیر رسمی ما کار پذیرش را انجام میدهیم . دوستانی که مدرک اصل دارند به هیچ عنوان ترجمه غیر رسمی انجام ندهند.

سوال : تفاوت ترجمه رسمی و غیر رسمی چیست؟

جواب : ترجمه رسمی یعنی یک مدرک ترجمه شود و مهر دارالترجمه را داشته باشد و سپس به دادگستری و وزارت امور خارجه ارسال شود و مهر تائید این دو مرکز در برگه ترجمه شده ثبت شود. ترجمه غیر رسمی یعنی مدرک شما ترجمه شود و فقط مهر دارالترجمه در مدرک ثبت شود. 

سوال : به دلیل نرفتن به خدمت سربازی پاسپورت ندارم ، آیا بدون پاسپورت میتوانم برای پذیرش اقدام کنم ؟

جواب: به جای پاسپورت میتوانید کارت ملی را ترجمه و ارسال کنید

سوال : سابقه کار باید با بیمه باشد؟

جواب: داشتن سابقه کار اجباری نیست و اگر هم دارید برای بالا بردن شانس پذیرش ارسال کنید، نیازی به داشتن بیمه نیست .

سوال: من در ترم آخر هستم و هنوز مدرکم اماده نشده ، آیا میتوانم برای پذیرش اقدام کنم ؟

جواب : ثبت نام برای اخذ پذیرش در صورتی که درستان به اتمام نرسیده باشد غیر ممکن میباشد. و در بعضی از دانشگاه مشکلی نیست و شما میتوانید با ارائه نامه اشتغال به تحصیل اقدام به اخذ پذیرش کنید. و ریز نمرات دروسی که گذرانده اید را ضمیمه کنید . با ارسال نام دانشگاه به ایمیل ما ، به شما اعلام میکنیم که دانشگاه مورد نظر نامه اشتغال به تحصیل را میپذیرد یا خیر.

تاریخ : 7 - فروردین - 1394
نویسنده : مدیر سایت

مفید بود

10

نظرات

تعداد نظرات : 0

نظرات بسته شده است.