”contact

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در دانشگاههای مالزی

 

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در دانشگاههای مالزی

 

 لیست مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در دانشگاههای مالزی برای مقاطع لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا و همچنین کالجهای زبان انگلیسی به صورت زیر میباشد لطفا قبل از ارسال مدارک و ارسال سوال در مورد مدارک ، این صفحه را مطالعه کنید، در انتهای صفحه موارد و نکات مورد نیاز در مورد آماده سازی و ارسال مدارک نوشته شده است .

 

مدارک لازم برای ثبت نام و اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع لیسانس دانشگاههای مالزی : 

۱- ترجمه رسمی مدرک دیپلم و ریز نمرات دوره دیپلم با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه

۲- ترجمه رسمی مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات دوره پیش دانشگاهی با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ( اگر پیش دانشگاهی دارید)

۳- ترجمه رسمی مدرک فوق دیپلم و ریزنمرات دوره فوق دیپلم با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ( اگر فوق دیپلم دارید )

4- کلیه صفحات پاسپورت ( حتی صفحه های خالی )

5-  یک قطعه عکس رنگی  4*3  با زمینه آبی 

6- مدرک آیلتس و یا تافل ( اگر دارید )

7- فرم تکمیل شده تشکیل پرونده ( از این لینک دانلود کنید )

8- رسید هزینه اپلیکشن فی ( Application Fee ) – ( برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید )

 

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام و اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع فوق لیسانس و دکترا دانشگاههای مالزی : 

1- ترجمه رسمی مدرک فوق دیپلم و ریزنمرات دوره فوق دیپلم با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ( اگر فوق دیپلم دارید )

2- ترجمه رسمی مدرک لیسانس و ریزنمرات دوره لیسانس با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه

3- ترجمه رسمی مدرک فوق لیسانس و ریزنمرات دوره فوق لیسانس با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ( فقط متقاضیان دوره دکترا )

3- صفحه اول پاسپورت

4-  یک قطعه عکس رنگی  4*3  با زمینه آبی 

4- مدرک آیلتس و یا تافل ( اگر دارید)

6- فرم تکمیل شده تشکیل پرونده ( از این لینک دانلود کنید )

7- رسید هزینه اپلیکشن فی ( Application Fee ) – ( برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید )

8- فرم تکمیل شده توصیه نامه اساتید از دو نفر از اساتید ممهور به مهر استاد یا دانشگاه . ( برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید) – برای دانلود فرم اینجا را کلیک کنید 

9- پروپوزال ( برای کلیه رشته های دکترا و رشته های با ساختار ریسرچ در مقطع فوق لیسانس ) –  ( برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید )

10 – نامه تامین مالی  ( برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید )

11 – گواهی سوابق کاری  در صورتی که سابقه کار دارید ( برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید )

 

 

مدارک لازم برای ثبت نام و اخذ پذیرش تحصیلی در کالجهای زبان انگلیسی در مالزی  : 

۱- ترجمه رسمی آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات  با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ( در صورتی که آخرین مدرک تحصیلی شما آماده نیست ، میتوانید مدرک تحصیلی قبل از ان را ارسال کنید. برای مثال اگر آخرین مدرک تحصیلی شما لیسانس میباشد و در حال حاضر آماده نیست ، میتوانید دیپلم و ریز نمرات را ارسال کنید)

2- کلیه صفحات پاسپورت ( حتی صفحه های خالی )

3-  یک قطعه عکس رنگی  4*3  با زمینه آبی 

4- فرم تکمیل شده تشکیل پرونده ( از این لینک دانلود کنید )

5- رسید هزینه اپلیکشن فی ( Application Fee ) – ( برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید )

 

نکات لازم هنگام آماده کردن مدارک

۶- متقاضیانی که پروپوزال نیار دارند، پروپوزال را با دو فرمت PDF و WORD ارسال نمائید
۷- در صورت وجود مشکل در تهیه مدارک و هر سوالی در این زمینه از طریق ایمیل و یا تلفن با ما تماس بگیرید.

 

 

 نحوه ارسال مدارک : 

کلیه مدارک را به صورت اسکن شده ( رنگی ) به ایمیل ما ارسال کنید،مشاورین ما کمتر از ۲۴ ساعت، مدارک شما را بررسی میکنند و بعد از تائید مدارک توسط مشاورین، به شما اطلاع داده مشود و  اقدام به انجام مراحل اخذ پذیرش میکنیم. لازم به ذکر است که کلیه مراحل اخذ پذیرش بوسیله کپی مدارک شما انجام میشود و بعد از اخذ پذیرش و ورود دانشجو به مالزی، اصل مدارک روز ثبت نام نهایی،توسط دانشجو به دانشگاه تحویل داده میشود و بعد از تائید، مجدد اصل مدارک به دانشجو باز گردانده میشود.

 

کلیه مدارک را به این ایمیل ارسال کنید :  irantomalezi@gmail.com

 

سوال و جوابهای متدوال در زمینه مدارک مورد نیاز برای ثبت نام و اخذ پذیرش 

سوال : آیا پاسپورت باید ترجمه شود؟

جواب : خیر 

 

سوال : هر کدام از مدارک باید چند سری ترجمه شوند؟

جواب : هر مدرکی که نیاز به ترجمه دارد فقط یکسری ترجمه انجام بدهید

 

سوال : مدرک تحصیلی من موقت میباشد و زیر ان نوشته ارزش ترجمه ندارد، آیا میتوانم برای پذیرش اقدام کنم ؟

جواب : مدرک موقت را به دارالتجمه ببرید و درخواست کنید که ترجمه غیر رسمی انجام بدهند و با همان ترجمه غیر رسمی ما کار پذیرش را انجام میدهیم . دوستانی که مدرک اصل دارند به هیچ عنوان ترجمه غیر رسمی انجام ندهند.

 

سوال : تفاوت ترجمه رسمی و غیر رسمی چیست؟

جواب : ترجمه رسمی یعنی یک مدرک ترجمه شود و مهر دارالترجمه را داشته باشد و سپس به دادگستری و وزارت امور خارجه ارسال شود و مهر تائید این دو مرکز در برگه ترجمه شده ثبت شود. ترجمه غیر رسمی یعنی مدرک شما ترجمه شود و فقط مهر دارالترجمه در مدرک ثبت شود. 

 

سوال : به دلیل نرفتن به خدمت سربازی پاسپورت ندارم ، آیا بدون پاسپورت میتوانم برای پذیرش اقدام کنم ؟

جواب: به جای پاسپورت میتوانید کارت ملی را ترجمه و ارسال کنید

 

سوال : سابقه کار باید با بیمه باشد؟

جواب: داشتن سابقه کار اجباری نیست و اگر هم دارید برای بالا بردن شانس پذیرش ارسال کنید، نیازی به داشتن بیمه نیست .

 

سوال: من در ترم آخر هستم و هنوز مدرکم اماده نشده ، آیا میتوانم برای پذیرش اقدام کنم ؟

جواب : ثبت نام برای اخذ پذیرش در صورتی که درستان به اتمام نرسیده باشد غیر ممکن میباشد. و در بعضی از دانشگاه مشکلی نیست و شما میتوانید با ارائه نامه اشتغال به تحصیل اقدام به اخذ پذیرش کنید. و ریز نمرات دروسی که گذرانده اید را ضمیمه کنید . با ارسال نام دانشگاه به ایمیل ما ، به شما اعلام میکنیم که دانشگاه مورد نظر نامه اشتغال به تحصیل را میپذیرد یا خیر.

 

تاریخ : 7 - فروردین - 1394
نویسنده : مدیر سایت

مفید بود

9

نظرات

تعداد نظرات : 0

نظرات بسته شده است.