کالج زبان انگلیسی EMS مالزی | کالج زبان ای ام اس | شهریه و شرایط ثبت نام

کالج زبان EMS

معرفی کالج زبان EMS در مالزی: کالج زبان EMS در حال حاضر در لیست بهترین کالجهای زبان مالزی و مورد تایید گروه ما میباشد که هر ترم دانشجویان زیادی از طریق گروه ما در این مرکز ثبت نام میشوند . یکی از بهترین مزایای تحصیل در کالج زبان EMS داشتن اساتید Native از کشورهای انگلیسی زبان مثل آمریکا ، کانادا ، انگلیس و استرالیا میباشد. و همچین برنامه های اموزشی بسیار قوی که با مشورت اساتید نیتیو در کالج ارائه میشود . در نزدیکی کالج انواع رستورانها و کافی شاپها و همچنین مراکز خرید وجود دارند .

نام کامل کالج زبان ای ام اس مالزی : EMS language Center که EMS مخفف English Made Simple میباشد

 

نمایندگی رسمی کالج زبان ای ام اس : گروه ما نماینده رسمی کالج EMS در کلیه کشورها میباشد و کلیه خدمات از قبیل ثبت نام و اخذ پذیرش ، پروسه اخذ ویزای دانشجوی ، هماهنگی برای رزرو خوابگاه و استقبال در فرودگاه همگی به صورت رایگان میباشد و هیچ هزینه ای از دانشجویان دریافت نمیشود . اگر شما هم تصمیم دارید دوره زبان خود را در کالج ای ام اس بگذرانید میتوانید کلیه موارد مربوط به ثبت نام را از طریق نماینده رسمی این کالج به صورت رایگان انجام بدهید . تصویر زیر گواهی نمایندگی رسمی ما را نشان میدهد.

نام تجاری شرکت ما در مالزی : MN Education Counselling Group

نام اختصار ما در مالزی : MN Group

 

کالج زبان EMS

کالج زبان EMS

 

آدرس و موقعیت مکانی کالج زبان EMS :کالج زبان ای ام اس از نظر موقعیت مکانی یکی از بهترین کالجهای مالزی میباشد که در مرکز شهر کوالالامپور و در نزدیکی برجهای دوقلو مالزی واقع شده است و دسترسی دانشجویان به کلیه نقاط شهر از طریق وسایل حمل و نقل عمومی ( اتوبوس و قطار ) به سهولت انجام میشود .

آدرس مرکز زبان EMS به انگلیسی :‌ 

B-7-2 and B-7-3(Unit 1-5) Megan Avenue 2, Block B, Jalan Yap Kwan Seng, Kuala Lumpur

 

هزینه تحصیل در کالج زبان ای ام اس مالزی : هزینه های تحصیل برای دوره های مختلف در کالج زبان ای ام اس و همچین زمان پرداخت در جدول زیر مشخص شده است .

 

 

هزینه تحصیل در کالج زبان EMS مالزی ( کلاسهای فشرده )
مدت دوره کل شهریه تعداد ساعت کلاسها در روز مدت ویزا
۱ ماه  2180 ۵ ساعت ویزا ندارد
۲ ماه  4160 ۵ ساعت ویزا ندارد
۳ ماه  6140 ۵ ساعت ویزا ندارد
۴ ماه  10770 ۵ ساعت ۶ ماه
۵ ماه  12750  ۵ ساعت ۶ ماه
۶ ماه  14730 ۵ ساعت ۶ ماه
۷ ماه 16710  ۵ ساعت ۱ سال
۸ ماه  18690 ۵ ساعت ۱ سال
۹ ماه  20670 ۵ ساعت ۱ سال
۱۰ ماه  22650 ۵ ساعت ۱ سال
۱۱ ماه  24630  ۵ ساعت ۱ سال
۱۲ ماه  26610  ۵ ساعت ۱ سال

نکته ۱ : شهریه های اعلام شده در جدول شامل هزینه تحصیل، ویزای دانشجویی ، بیمه خدمات درمانی، ازمون تعیین سطح و ثبت نام میباشد. هزینه کتاب برای هر دوره ۸۰ رینگیت میباشد که به هزینه های بالا اضافه میشود

نکته ۲ : شهریه های اعلام شده همگی به رینگیت مالزی میباشند

نکته ۳ : نحوه پرداخت شهریه: زمان اخذ پذیرش نیازی به پرداخت هزینه نمیباشد و از کل مبلغ شهریه که در این جدول ذکر شده مبلغ 2000 رینگیت زمان اقدام برای ویزای دانشجویی میبایست به حساب کالج واربز شود و الباقی زمان ورود به مالزی در روز اول ورود مستقیم به کالج پرداخت میشود .

نکته ۴: بعضی از دوره ها همان طور که میبینید ویزا ندارند و مختص کسانی هست که ساکن مالزی هستند و ویزای مالزی را دارند مثل ویزای کار یا ویزای همراه یا اینکه بعضی از کشورها زمان ورود به مالزی ۱ الی ۳ ماه ویزا در فرودگاه میگیرند به عنوان ویزای توریستی و میتوانند در دوره های بدون ویزا به مدت زمانی که ویزای توریستی دارند در کالج تحصیل کنند .

 

هزینه تحصیل در کالج زبان EMS مالزی ( کلاسهای نیمه فشرده)
مدت دوره کل شهریه ( رینگیت) تعداد ساعت کلاسها در روز مدت ویزا
۱ ماه  1200 2 ساعت ویزا ندارد
۶ ماه 7350 2 ساعت ۶ ماه
۱۰ ماه  8350 2 ساعت ۱ سال

نکته ۱ : شهریه های اعلام شده در جدول شامل هزینه تحصیل، ویزای دانشجویی ، بیمه خدمات درمانی، کتاب ، ازمون تعیین سطح و ثبت نام میباشد. هزینه کتاب برای هر دوره ۸۰ رینگیت میباشد که به هزینه های بالا اضافه میشود

نکته ۲ : شهریه های اعلام شده همگی به رینگیت مالزی میباشند

نکته ۳ : نحوه پرداخت شهریه : زمان اخذ پذیرش نیازی به پرداخت هزینه نمیباشد و از کل مبلغ شهریه که در این جدول ذکر شده مبلغ 2000 رینگیت زمان اقدام برای ویزای دانشجویی میبایست به حساب کالج واربز شود و الباقی زمان ورود به مالزی در روز اول ورود مستقیم به کالج پرداخت میشود .

نکته ۴: بعضی از دوره ها همان طور که میبینید ویزا ندارند و مختص کسانی هست که ساکن مالزی هستند و ویزای مالزی را دارند مثل ویزای کار یا ویزای همراه یا اینکه بعضی از کشورها زمان ورود به مالزی ۱ الی ۳ ماه ویزا در فرودگاه میگیرند به عنوان ویزای توریستی و میتوانند در دوره های بدون ویزا به مدت زمانی که ویزای توریستی دارند در کالج تحصیل کنند .

 

شرایط ثبت نام و اخذ ویزای دانشجویی در کالج زبان EMS : داشتن حداقل مدرک دیپلم و سن بین ۱۸ الی ۳۵ سال . 

 

خوابگاه های کالج زبان ای ام اس مالزی : کالج زبان ای ام اس به دانشجویانی که تمایل دارند در خوابگاه های کالج زندگی کنند خوابگاه ارئه میدهد و نحوه رزور خوابگاه در ادامه مطالب این پست توضیح داده شده است . هزینه خوابگاه بسته به نوع اتاق و امکانات موجود تقریبا هر ماه ۱۲۰۰ الی ۱۵۰۰ رینگیت میباشد.

 

مراحل ثبت نام و اخذ ویزای دانشجویی در کالج زبان انگلیسی EMS :

 

مرحله اول اخذ پذیرش از کالج : برای اخذ پذیرش تحصیلی مدارک زیر را به صورت اسکن شده از طریق ایمیل به پشتیبانی گروه ما ارسال کنید حداکثر در ۳ روز کاری نامه پذیرش شما را از کالج EMS  دریافت و به ایمیل شما ارسال میکنیم.

1- صفحه اول پاسپورت 

2- یک قطعه عکس رنگی با زمینه سفید و تمام رخ . برای دانلود نمونه عکس اینجا را کلیک کنید

نکته مهم در مورد عکس : زمان اقدام برای ویزای دانشجویی عکس خیلی خیلی مهم هست و اگر عکس شما را نپذیرند در پروسه ویزا تاخیر ایجاد میشود . وقتی شما عکس را میگیرید طبیعتا پرینت میکنید و برای ما ارسال میکنیم و ما هم باید اینجا پرینت کنیم که این کار باعث پایین آمدن کیفیت عکس میشود . پیشنهاد میشود وقتی به عکاسی مراجعه میکنید از ایشان بخواهید فایل یک قطعه از عکسها را که در کامپیوتر دارند از طریق ایمیل برای شما ارسال کنند سپس شما ان را به ایمیل ما ارسال نمایید .  

3- اپلیکیشن فرم ، این فرم را دانلود و در کامپیوتر خود تکمیل سپس ارسال نمایید – برای دانلود نمونه عکس اینجا را کلیک کنید

 

ایمیل پشتیبانی جهت ارسال مدارک :  irantomalezi@gmail.com

 

مرحله دوم اقدام برای ویزای دانشجویی : بعد از اخذ پذیرش مدارک زیر را به صورت اسکن شده به ایمیل ما ارسال نمایید و گروه ما پروسه دریافت ویزای دانشجویی را برای شما انجام میدهند .

۱- کلیه صفحات پاسپورت حتی صفحات خالی – صفحه های پاسپورت باید در وسط برگه A4 اسکن شود . برای دانلود نمونه اینجا را کلیک کنید.

۲- مدرک دیپلم و ریز نمرات ( هم ترجمه شده با تایید دادگستری و هم فارسی )

۳- فرمهای تکمیل شده معاینات پزشکی – جهت کسب اطلاعات بیشتر و دانلود فرمها به این لینک مراجعه کنید 

۴- رسید هزینه اخذ ویزا که در جدول بالا مشخص شده است . برای نحوه واریز مبلغ با مشاورین ما از طریق ایمیل تماس بگیرید.

بعد از دریافت مدارک بالا تقریبا ۴۵ روز زمان میبرد نامه تاییدیه ویزای شما صادر شود. بعد از صدور نامه تاییدیه ویزا به ایمیل شما ارسال میشود  که نام این نامه VDR یا VAL میباشد .

 

مرحله سوم رزرو خوابگاه : در صورتی که تمایل دارید از خوابگاه های کالج ای ام اس استفاده کنید ، در این مرحله میبایست تصویر بلیط خود و نوع اتاقی را که میخواهید به پشتیبانی گروه ما ارسال کنید که خوابگاه مورد نظر شما را هماهنگ کنند .

 

مرحله چهارم دریافت ویزای سوشیال دو ماهه ورود به مالزی از سفارت مالزی در کشور محل اقامت: بعد از گرفتن نامه پذیرش در مرحله اول و نامه تاییدیه ویزا در مرحله دوم  میبایست مدارک زیر را به سفارت مالزی در کشور محل اقامتتان ببرید و درخواست ویزای سوشیال دو ماهه کنید . 

۱- نامه پذیرش از کالج که در مرحله اول دریافت کردید

۲- نامه تاییدیه ویزا (‌ VAL ) که در مرحله دوم دریافت کردید

۳- اصل و کپی پاسپورت

۴- دوقطعه عکس رنگی با زمینه سفید

۵- بلیط یک طرفه و یا دو طرفه به مالزی

۶- نامه تامین مالی ( موجودی حساب ) به مبلغ ۸ میلیون تومان 

بعد از تحویل مدارک بالا به سفارت تقریبا ۷ الی ۱۰ روز کاری ویزای سوشیال شما صادر میشود. سپس میتوانید تحویل بگیرید و به مالزی سفر کنید.

 

مرحله پنجم هماهنگی برای استقبال در فرودگاه مالزی : کلیه دانشجویان خارجی که با ویزای دانشجویی وارد مالزی میشوند بعد از رسیدن به فرودگاه مالزی نمیتوانند از فرودگاه خارج شوند و از قبل باید هماهنگی های لازم را انجام بدهید که نماینده کالج در روز رسیدن شما به فرودگاه بیایید و کارهای اداری مربوط به خروج شما از فرودگاه را انجام بدهند و شما را از فرودگاه به کالج منتقل کند. برای انجام این مرحله میبایست تصویر بلیط خود و فرم مشخصات پرواز را تکمیل نمایید و به ایمیل پشتیبانی ارسال کنید سپس در دو روز کاری هماهنگی های لازم انجام میشود و مشخصات و اطلاعات تماس نماینده کالج که به فرودگاه می آید را به ایمیلتان ارسال میکنیم . برای دانلود فرم مشخصات پرواز اینجا را کلیک کنید.

 

مرحله ششم ثبت نام نهایی در کالج و پرداخت شهریه : در این مرحله ابتدا در ازمون تعیین سطح زبان در کالج شرکت میکنید و بعد از آن شهریه کالج را پرداخت میکنید سپس ثبت نام شما نهایی میشود و برنامه کلاسها از طرف کالج به شما داده میشود .

 

مرحله هفتم انجام ازمایشات پزشکی بعد از ورود و درج ویزای دانشجویی در پاسپورت: کلیه دانشجویان میبایست دو بار آزمایشات پزشکی را انجام بدهند . یکبار قبل از ورود به مالزی و یکبار هم بعد از ورود به مالزی . در این مرحله آزمایشات پزشکی مورد نظر را در کلینیکی که کالج معرفی میکند انجام میدهید و نتیجه را به همراه اصل پاسپورت به کالج تحویل میدهید سپس کالج اصل پاسپورت شما را به اداره مهاجرت ارسال میکند و ویزای دانشجویی به صورت استیکر در پاسپورت شما درج میشود و اصل پاسپورت به شما تحویل داده میشود . 

 

تماس با ما برای مشاوره و ثبت نام : جهت ثبت نام در کالج زبان EMS و هر نوع مشاوره در این زمینه به صفحه تماس با ما در این لینک مراجعه کنید و فرم مشاوره را تکمیل کنید مشاورین ما در کوتاهترین زمان ممکن ( حداکثر ۲۴ ساعت ) پاسخ و راهنمایی های لازم را برای شما ارسال میکنند 

 

کانال تلگرام ما کلیک کنید و عضو شوید : https://t.me/MNeducationGroup

صفحه ما در اینستاگرام کلیک کنید و فالو کنید : https://www.instagram.com/mngroupmalaysia/

 

تصاویر کالج زبان ای ام اس مالزی : در زیر چند تصویر از محیط و کلاسهای کالج را میتوانید ببینید .

 

تصاویر کالج زبان EMS در مالزی

EMS language Center Malayisa - class
EMS language Center Malayisa - class 2
EMS language Center Malayisa - class 3
EMS language Center Malayisa - clasess
EMS accommodation
EMS language Center Malayisa - consultation area
EMS language Center Malayisa - entrance
EMS language Center Malayisa -registration office
تاریخ : 12 - بهمن - 1396
نویسنده : مدیر سایت

مفید بود

0

نظرات

تعداد نظرات : 0

نظرات بسته شده است.