روش نوشتن سی وی – مراحل نوشتن رزوم نحوه نگارش CV خوب

روش نوشتن سی وی

 نام سی وی در زبان انگلیسی :  Curriculum Vitae که با نام اختصار سی وی میشناسند. C  گرفته شده از حرف اول کلمه  Curriculum و V گرفته شده از حرف اول کلمه Vitae  میباشد. که در این صفحه در مورد روش نوشتن سی وی مینویسیم .

نام رزومه در زبان انگلیسی : Resume

تفاوت سی وی و رزومه : رزومه مختص افراد غیر دانشگاهی میباشد و سی وی مختص افراد دانشگاهی میباشد.

رزومه ( Resume) چیست :
کلمه Resume  یک کلمه انگلیسی و در زبان فارسی به معنای ، چکیده و خلاصه تجربیات میباشد، چنانچه تصمیم به استخدام در شرکت، اداره و یا کارخانه ای را دارید باید از رزومه استفاده شود، در رزومه فقط مشخصات فردی شامل نام و نام خانوادگی، تاریح تولد، آدرس پستی و شماره تماس و کلیه سوابق کاری که در گذشته داشته اید به همراه نام محل کار ، نوع کار، تاریخ شروع و پایان کار باید نوشته شود . 

 سی وی  (CV) چیست :
همان طور که در بالا اشاره شد، سی وی مخفف دو کلمه Curriculum Vitae میباشد.
 کلمه Curriculum به معنای برنامه آموزشی و تحصیلی ، یا به عبارتی برنامه ها و سوابق آموزشی، تحصیلی و تحقیقاتی فرد میباشد و کلمه Vitae  به معنای سوابق کاری ، که شبیه به رزومه میباشد .

به طور کلی سی وی (CV) یعنی تاریخچه زندگی افراد ، که این تاریخچه شامل ویژگی ها ، توانمندی ها ، و فعالیت ها و سوابق تحصیلی و مشخصات فردی ، تقدیرها و افتخارات علمی فرد میباشد . در واقع سی وی کاملتر از رزومه میباشد.

قسمتهای مهم یک سی وی ( CV ) و روش نوشتن سی وی و تنظیم آن:

 مشخصات فردی ( Personal Details ) :
این قسمت شامل نام و نام خانوادگی، جنسیت ( آقا /خانم )، ملیت ( ایرانی/عراقی/…)اطلاعات تماس ( تلفن، ایمیل،آدرس محل سکونت) میباشد.

سوابق و توانائی های تحصیلی و علمی ( Education and Qualification ) :
این قسمت شامل سوابق تحصیلی گذشته با ذکر نام محل تحصیل، تاریخ شروع و پایان تحصیل، مقطع تحصیلی و رشته تحصیلی و معدل میباشد.

سوابق کاری و شغلی ( Work Experiences ) :
این قسمت شامل کلیه سوابق و تجربه های کاری در گذشته فرد میباشد با ذکر نام شغل، نام شرکت و یا محل کار، تاریخ شروع کار و تاریخ پایان کار.

مهارتهای زبانی ( language proficiency ) :
چنانچه مدارک زبان انگلیسی و یا هر زبان خارجه دیگری دارید در این قسمت ذکر شود، حتی اگر یک دوره کوتاه مدت در کلاس زبان شرکت کرده اید در این قسمت ذکر کنید.

مطالب و مقالات و یا کتابهای منتشر شده ( Publications ) :
این قسمت شامل مقالات علمی و کنفرانسهایی که فرد شرکت کرده است میباشد، با ذکر نام مقاله، تاریخ انتشار مقاله و محل انتشار آن

مهارت ها ( Other Skils ) :
در صورتی که مهارت و یا حرفه خاص دیگری جدای از سوابق کاری دارید در این قسمت ذکر کنید.

معرف ها ( Refrences ) :

این قسمت شامل نام ، شغل ،مدرک تحصیلی، درجه، آدرس و تلفن 2 نفر از اساتیدی که شما را تائید میکنند و یا فرمهای توصیه نامه شما را تکمیل میکنند.

موارد و نکاتی که باید زمان نوشتن CV رعایت شود :
۱-  در قسمت ابتدایی CV از عکس پرسنلی استفاده شود.
۲- کلیه اطلاعات سی وی به صورت خلاصه ذکر شود و حداکثر در 2 صفحه باشد.
3- کلیه موارد ذکر شده در سی وی مستند باشند ( برای مثال اگر در سی وی نوشته شده 2 سال سابقه کار، باید زمان ارائه مدارک گواهی 2 سال سابقه کار همراه فرد باشد)
4- سی به صورت تایپ شده و به زبان انگلیسی باشد

 

کانال تلگرام ما کلیک کنید و عضو شوید : https://t.me/MNeducationGroup

صفحه ما در اینستاگرام کلیک کنید و فالو کنید : https://www.instagram.com/mngroupmalaysia/


اخطار: 
متاسفانه وبسایتهای گزارش شده اند که مطالب وبسایتهای گروه ما را بدون کسب اجازه کپی میکنند و بدون ذکر منبع در سایتهای دیگر قرار میدهند و نمیدانند که مطالب ما بر اساس قوانین مالزی ممکن است هر ماه تغییر کنند . طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای هرگونه کپی برداری از سایتها بدون کسب اجازه ممنوع میباشد و پیگرد قانونی دارد. بر این اساس کلیه وبسایتهای MN Group مجهز به قویترین نرم افزارها برای پیگیری این موارد میباشد و هر هفته گزارشی از سایتهایی که مطالب ما را کپی میکنند از طریق ایمیل به ما اعلام میشود و در اولین فرصت گزارشی به همراه لینک سایت شما تنظیم و به شرکت گوگل ارائه و پیگیری های لازم در این زمینه اعمال میشود . در صورتی که تمایل دارید مطالب سایتهای MN group  را کپی کنید و در سایتهای دیگر قرار بدهید متن زیر را میبایست در پایین مطلب کپی شده در سایتتان قرار بدهید .

این مطلب از سایت ( لینک سایت ما ) گرفته شده است .

تاریخ : 1 - فروردین - 1397
نویسنده : مدیر سایت

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در دانشگاههای مالزی

 مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در دانشگاههای مالزی

 لیست مدارک مورد نیاز برای ثبت نام در دانشگاههای مالزی برای مقاطع لیسانس ، فوق لیسانس و دکترا و همچنین کالجهای زبان انگلیسی به صورت زیر میباشد لطفا قبل از ارسال مدارک و ارسال سوال در مورد مدارک ، این صفحه را مطالعه کنید، در انتهای صفحه موارد و نکات مورد نیاز در مورد آماده سازی و ارسال مدارک نوشته شده است .


مدارک لازم برای ثبت نام و اخذ پذیرش تحصیلی در کالجهای زبان انگلیسی در مالزی  : 

۱- مدرک دیپلم  (ترجمه شده به زبان انگلیسی و تایید دادگستری)

2- مدرک دیپلم وو ریزنمرات  (نسخه فارسی )

2- کلیه صفحات پاسپورت ( حتی صفحه های خالی و صفحه اول که آرم جمهوری اسلامی ایران دارد)

3-  یک قطعه عکس رنگی 4.5*3.5  با زمینه سفید – دانلود مشخصات عکس دانلود نمونه عکس مورد تایید

4- فرم ثبت نام تکمیل شده – برای دانلود فرم اینجا را کلیک کنید

5- فرمهای تکمیل شده آزمایشات پزشکی – برای اطلاعات بیشتر و دانلود فرمها اینجا را کلیک کنید .


مدارک لازم برای ثبت نام و اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع لیسانس دانشگاههای مالزی : 

1- مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و ریزنمرات هر دو دوره (ترجمه شده به زبان انگلیسی و تایید دادگستری) – اگر پیش دانشگاهی ندارد فقط دیپلم ارسال شود

2-  مدرک فوق دیپلم و ریزنمرات ، اگر فوق دیپلم دارید (ترجمه شده به زبان انگلیسی و تایید دادگستری)

3- کلیه صفحات پاسپورت ( حتی صفحه های خالی  و صفحه اول که آرم جمهوری اسلامی ایران دارد)

4- یک قطعه عکس رنگی 4.5*3.5  با زمینه سفید – دانلود مشخصات عکس دانلود نمونه عکس مورد تایید

5- مدرک آیلتس و یا تافل ( اگر دارید )

7- فرم ثبت نام تکمیل شده – برای دانلود فرم اینجا را کلیک کنید


مدارک مورد نیاز برای ثبت نام و اخذ پذیرش تحصیلی در مقطع فوق لیسانس و دکترا دانشگاههای مالزی : 

1- مدرک فوق دیپلم و ریزنمرات ، اگر فوق دیپلم دارید (ترجمه شده به زبان انگلیسی و تایید دادگستری)

2- مدرک لیسانس و ریزنمرات (ترجمه شده به زبان انگلیسی و تایید دادگستری)

3- مدرک فوق لیسانس و ریزنمرات دوره (ترجمه شده به زبان انگلیسی و تایید دادگستری) ( فقط متقاضیان دوره دکترا )

4- صفحه اول پاسپورت 

5 – یک قطعه عکس رنگی 4.5*3.5  با زمینه سفید – دانلود مشخصات عکس دانلود نمونه عکس مورد تایید

6 – مدرک آیلتس و یا تافل ( اگر دارید)

7 – فرم ثبت نام تکمیل شده – برای دانلود فرم اینجا را کلیک کنید

8- فرم تکمیل شده مشخصات اساتید ( خودتان فرم را تکمیل کنید ) – برای دانلود فرم مشخصات اساتید اینجا را کلیک کنید

9- پروپوزال ( برای کلیه رشته های دکترا و رشته های با ساختار ریسرچ در مقطع فوق لیسانس ) –  ( برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید )

10 – نامه تامین مالی  ( برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید )

11 – گواهی سوابق کاری  در صورتی که سابقه کار دارید ( برای توضیحات بیشتر اینجا را کلیک کنید )


نکات لازم هنگام آماده کردن مدارک
: 

۶- متقاضیانی که پروپوزال نیار دارند، پروپوزال را با دو فرمت PDF و WORD ارسال نمائید
۷- در صورت وجود مشکل در تهیه مدارک و هر سوالی در این زمینه از طریق ایمیل و یا تلفن با ما تماس بگیرید.

 
نحوه ارسال مدارک : 

کلیه مدارک را به صورت اسکن شده ( رنگی ) به ایمیل ما ارسال کنید،مشاورین ما کمتر از ۲۴ ساعت، مدارک شما را بررسی میکنند و بعد از تائید مدارک توسط مشاورین، به شما اطلاع داده مشود و  اقدام به انجام مراحل اخذ پذیرش میکنیم. لازم به ذکر است که کلیه مراحل اخذ پذیرش بوسیله کپی مدارک شما انجام میشود و بعد از اخذ پذیرش و ورود دانشجو به مالزی، اصل مدارک روز ثبت نام نهایی،توسط دانشجو به دانشگاه تحویل داده میشود و بعد از تائید، مجدد اصل مدارک به دانشجو باز گردانده میشود.

کلیه مدارک را به این ایمیل ارسال کنید :  irantomalezi@gmail.com


سوال و جوابهای متدوال در زمینه مدارک مورد نیاز برای ثبت نام و اخذ پذیرش 

سوال : آیا پاسپورت باید ترجمه شود؟ 

جواب : خیر 

سوال : هر کدام از مدارک باید چند سری ترجمه شوند؟

جواب : هر مدرکی که نیاز به ترجمه دارد فقط یکسری ترجمه انجام بدهید

سوال : مدرک تحصیلی من موقت میباشد و زیر ان نوشته ارزش ترجمه ندارد، آیا میتوانم برای پذیرش اقدام کنم ؟

جواب : مدرک موقت را به دارالترجمه ببرید و درخواست کنید که ترجمه غیر رسمی انجام بدهند و با همان ترجمه غیر رسمی ما کار پذیرش را انجام میدهیم . دوستانی که مدرک اصل دارند به هیچ عنوان ترجمه غیر رسمی انجام ندهند.

سوال : تفاوت ترجمه رسمی و غیر رسمی چیست؟

جواب : ترجمه رسمی یعنی یک مدرک ترجمه شود و مهر دارالترجمه را داشته باشد و سپس به دادگستری و وزارت امور خارجه ارسال شود و مهر تائید این دو مرکز در برگه ترجمه شده ثبت شود. ترجمه غیر رسمی یعنی مدرک شما ترجمه شود و فقط مهر دارالترجمه در مدرک ثبت شود. 

سوال : به دلیل نرفتن به خدمت سربازی پاسپورت ندارم ، آیا بدون پاسپورت میتوانم برای پذیرش اقدام کنم ؟

جواب: به جای پاسپورت میتوانید کارت ملی را ترجمه و ارسال کنید

سوال : سابقه کار باید با بیمه باشد؟

جواب: داشتن سابقه کار اجباری نیست و اگر هم دارید برای بالا بردن شانس پذیرش ارسال کنید، نیازی به داشتن بیمه نیست .

سوال: من در ترم آخر هستم و هنوز مدرکم اماده نشده ، آیا میتوانم برای پذیرش اقدام کنم ؟

جواب : ثبت نام برای اخذ پذیرش در صورتی که درستان به اتمام نرسیده باشد غیر ممکن میباشد. و در بعضی از دانشگاه مشکلی نیست و شما میتوانید با ارائه نامه اشتغال به تحصیل اقدام به اخذ پذیرش کنید. و ریز نمرات دروسی که گذرانده اید را ضمیمه کنید . با ارسال نام دانشگاه به ایمیل ما ، به شما اعلام میکنیم که دانشگاه مورد نظر نامه اشتغال به تحصیل را میپذیرد یا خیر.

نکته : زمان اقدام برای ویزای دانشجویی ، پاسپورت باید حداقل ۲ سال اعتبار داشته باشد.

تماس با ما برای مشاوره و ثبت نام : برای مشاوره و تماس با ما  به صفحه تماس با ما در این لینک مراجعه کنید و فرم مشاوره را تکمیل کنید مشاورین ما در کوتاهترین زمان ممکن ( حداکثر ۲۴ ساعت ) پاسخ و راهنمایی های لازم را برای شما ارسال میکنند 

کانال تلگرام ما کلیک کنید و عضو شوید : https://t.me/MNeducationGroup

صفحه ما در اینستاگرام کلیک کنید و فالو کنید : https://www.instagram.com/mngroupmalaysia/

 

تاریخ : 15 - اسفند - 1396
نویسنده : مدیر سایت