فرم معاینات پزشکی دانشگاههای مالزی ،ویزای دانشجویی مالزی

فرم معاینات پزشکی دانشگاههای مالزی

نام فرم معاینات پزشکی در زبان انگلیسی : Medical Check Up Form

فرم معاینات پزشکی دانشگاههای مالزی یکی از مهمترین مدارکی میباشد که زمان درخواست ویزای دانشجویی مالزی، دانشجو موظف است کلیه آزمایشات مورد نظر اداره مهاجرت مالزی را که در فرم ذکر شده است را انجام دهد سپس پزشک مسئول انجام آزمایشات، نتایج آزمایشات را در فرمهای معاینات پزشکی ثبت کند.

نکته ۱ : کلیه دانشجویان خارجی که قصد ادامه تحصیل در مالزی را دارند ، میبایست ۲ بار آزمایشات پزشکی را انجام بدهند .یکبار در کشور محل سکونت و قبل از ورود به مالزی و یکبار هم بعد از ورود به مالزی .

با توجه به اینکه اکثر دانشجویان و همچنین اکثر پزشکان با این فرمها آشنایی ندارند در این صفحه شما را راهنمایی میکنیم که بتوانید فرمهای معاینات پزشکی برای ویزای دانشجویی در مالزی را به آسانی و بدون اشتباه تکمیل کنید.

 

مراحل انجام آزمایشات پزشکی و تکمیل فرمهای آزمایشات پزشکی :

مرحله اول : ابتدا فرم آزمایشات پزشکی را از لینک زیر دانلود و پرینت کنید . 

 

⇐    دانلود فرم معاینات پزشکی

⇐    دانلود نمونه فرم تکمیل شده معاینات پزشکی . این نمونه توسط یکی از دانشجویان قبلی که ویزای ایشان تایید شده ، تکمیل شده است .

 

مرحله دوم : فرم دارای 8 صفحه میباشد که شامل 5 بخش هست.

صفحه اول توضیحاتی درباره فرم میباشد به زبان انگلیسی .

صفحه دوم باید توسط دانشجو تکمیل شود :  Section 1 – Part A

صفحه سوم باید توسط دانشجو تکمیل شود :  Section 1 – Part B

صفحه چهارم باید توسط پزشک تکمیل شود : Section 2 -Physical Examination    

صفحه پنجم باید توسط دانشجو تکمیل شود : Section 2A – Physical Examination – EBOLA

صفحه ششم باید توسط پزشک تکمیل شود : Section 3 – Laboratory Results           

صفحه هفتم باید توسط پزشک تکمیل شود : Section 4 – Chest XRAY finding

صفحه هفتم باید توسط پزشک تکمیل شود : Section 5 – Certification By the Examination Doctor

 

مرحله سوم : به نزدیک ترین پزشک و یا کلینیک و یا آزمایشگاه محل زندگیتان مراجعه کنید . درخواست کنید کلیه آزمایشات نوشته شده در فرم را برای شما انجام بدهند

مرحله چهارم : از پزشک مربوطه درخواست کنید ، نتایج آزمایشات را در فرم بنویسد و سپس فرم را امضا و مهر کند.

مرحله پنجم : فرم تکمیل شده را اسکن رنگی کنید و برای ما ارسال کنید

مرحله ششم : هر آزمایشی را که انجام میدهید ، آزمایشگاه نتیجه را در یک برگه مجزا تحویل میدهد ، لطفا نتایج آزمایشات را هم به صورت رنگی اسکن کنید و به همراه فرم آزمایشات پزشکی تکمیل شده ارسال نمائید .

 

نکات بسیار مهم زمان تکمیل فرمهای پزشکی دانشگاه های مالزی :

1-کلیه قسمتهای فرم را با حروف بزرگ و به زبان انگلیسی تکمیل کنید .

2-به هیچ عنوان در فرم علامت تیک نزنید و هر قسمتی را با حروف بزرگ تکمیل کنید.( همانند نمونه فرم تکمیل شده )

3- قسمت Student Id را خالی بگذارید . قسمت Next of Kin باید نام یکی از بستگان درجه یک را وارد کنید .

4. ممکن است شما به آزمایشگاهی مراجعه کنید که قادر به انجام همه آزمایشات نباشند. در این صورت میتوانید آزمایشها را در چند آزمایشگاه انجام دهید و هر آزمایشگاه نتایج مربوط به آزمایشی را که انجام داده است در قسمت مربوط به همان آزمایش در فرم ثبت کند.

 

کانال تلگرام ما کلیک کنید و عضو شوید : https://t.me/MNeducationGroup

صفحه ما در اینستاگرام کلیک کنید و فالو کنید : https://www.instagram.com/mngroupmalaysia/


اخطار: 
متاسفانه وبسایتهای گزارش شده اند که مطالب وبسایتهای گروه ما را بدون کسب اجازه کپی میکنند و بدون ذکر منبع در سایتهای دیگر قرار میدهند و نمیدانند که مطالب ما بر اساس قوانین مالزی ممکن است هر ماه تغییر کنند . طبق ماده 12 فصل سوم قانون جرائم رایانه ای هرگونه کپی برداری از سایتها بدون کسب اجازه ممنوع میباشد و پیگرد قانونی دارد. بر این اساس کلیه وبسایتهای MN Group مجهز به قویترین نرم افزارها برای پیگیری این موارد میباشد و هر هفته گزارشی از سایتهایی که مطالب ما را کپی میکنند از طریق ایمیل به ما اعلام میشود و در اولین فرصت گزارشی به همراه لینک سایت شما تنظیم و به شرکت گوگل ارائه و پیگیری های لازم در این زمینه اعمال میشود . در صورتی که تمایل دارید مطالب سایتهای MN group  را کپی کنید و در سایتهای دیگر قرار بدهید متن زیر را میبایست در پایین مطلب کپی شده در سایتتان قرار بدهید .

این مطلب از سایت ( لینک سایت ما ) گرفته شده است .

تاریخ : 3 - فروردین - 1397
نویسنده : مدیر سایت

مراحل اخذ ویزای دانشجویی مالزی – هزینه و شرایط جدید ویزای مالزی

مراحل اخذ ویزای دانشجویی مالزی

 نام ویزای دانشجویی به زبان انگلیسی : Student Pass
برای ادامه تحصیل در هر کشوری، باید ویزای دانشجویی آن کشور را دریافت کنید، سپس به کشور مربوطه سفر کنید، چنانچه قصد ادامه تحصیل در هر مقطع و هر رشته و هر دانشگاهی را در مالزی دارید، قبل از ورود به مالزی باید ویزای دانشجویی کشور مالزی را دریافت کنید که در زیر مراحل اخذ ویزای دانشجویی مالزی را توضیح میدهیم


مراحل اخذ ویزای دانشجویی مالزی:

مرحله اول : اخذ نامه پذیرش از دانشگاه 
اولین مرحله برای دریافت ویزای دانشجویی در کشور مالزی، گرفتن نامه پذیرش از دانشگاه و یا کالج مورد نظر میباشد، کلیه مراحل و شرایط اخذ پذیرش در سایت اعلام شده است و شما میتوانید همه مراحل مشاوره و اخذ پذیرش را از طریق گروه مشاورین ما انجام دهید.

برای دیدن مراجل اخذ پذیرش در دانشگاه های مالزی اینجا را کلیک کنید


مرحله دوم : گرفتن نامه تائیدیه ویزا ( Approval Letter ) از اداره مهاجرت مالزی

بعد از اینکه کلیه مراحل ثبت نام در دانشگاه انجام شد و نامه قطعی پذیرش دریافت شد، میتوانید برای دریافت Approval Letter اقدام کنید. این نامه را VAL نیز مینامند .

پروسه دریافت تائیدیه ویزا یا همان VAL از طریق اداره ای ام جی اس مالزی انجام میشود . بعد از اینکه مدارک مورد نیاز را برای ما ارسال کنید ما پروسه اخذ ویزا دانشجویی یا همان VAL را از طریق اداره ای ام جی اس  شروع میکنیم .


مدارک لازم برای درخواست Approval Letter از اداره مهاجرت :

1- اصل نامه پذیرش که در مرحله اول گرفته اید 
2- تصویر همه صفحات پاسپورت حتی صفحات خالی 
3- یک قطعه عکس رنگی 4.5*3.5  با زمینه سفید – دانلود مشخصات عکس دانلود نمونه عکس مورد تایید
4- فرمهای تکمیل شده معاینات پزشکی – این فرم بسیار مهم میباشد (اطلاعات بیشتر در این لینک )
5- مدارک تحصیلی و ریزنمراتشان ترجمه شده و همچنین نسخه فارسی آنها که برای درخواست پذیرش ارسال کرده اید
6- هزینه درخواست Approval Letter جهت واریز به اداره ای ام جی اس مالزی ( این مبلغ بسته به نوع دانشگاه یا کالج متفاوت و بین 1500 الی 3500 رینگیت میباشد ، با ارسال نام دانشگاه و یا کالج مورد نظر که پذیرش شده اید به ایمیل مشاورین ما، هزینه دقیق را به شما اعلام میکنیم)

ایمیل پشتیبانی :  irantomalezi@gmail.com

بعد از دریافت کامل مدارک بالا پروسه را شروع میکنیم و تقریبا ۴۵ الی ۶۰ روز کاری نامه VAL شما صادر میشود و از طریق ایمیل برای شما ارسال میشود .

نکته : در طول انجام پروسه ویزا یا همان VAL دانشجویان میتوانند با مراجعه به وبسایت اداره ای ام جی اس ، پروسه کاری را به صورت انلاین ببینند( از روزی که تشکیل پرونده میشوید تقریبا ۱۰ روز بعد میتوانید پروسه را به صورت انلاین ببینید ) . برای انجام این کار ابتدا اینجا را کلیک کنید و وارد صفحه بررسی پروسه در سایت اداره ای ام جی اس شوید .

شماره پاسپورت خود را به همراه حرف اول ان وارد کنید ، ملیت خود را وارد کنید ( IRANIAN )‌، یک مربع هم که قبول شرایط میباشد را تیک بزنید سپس روی گزینه Track My Application که قرمز رنگ میباشد کلیک کنید و منتظر باشید تا وارد پروفایلتان شوید و پورسه ویزا را ببینید . 

بعد از اینکه پرونده شما به مرحله 70% رسید یعنی VAL شما صادر شده .


مرحله سوم : ارسال نامه ویزا یا همان VAL به ایمیل دانشجو 

مرحله چهارم : مراجعه به سفارت مالزی در تهران و گرفتن ویزای سوشیال
بعد از دریافت نامه ویزا، میتوانید به سفارت مالزی در تهران مراجعه کنید و درخواست ویزای سوشیال دو ماهه بدهید.

مدارک مورد نیاز برای تحویل به سفارت مالزی در تهران جهت دریافت ویزای سوشیال:
1-  پرینت رنگی نامه پذیرش که در مرحله اول و بعد از اخد پذیرش به ایمیل شما ارسال شده
2- پرینت رنگی نامه ویزا یا همان VAL که در مرحله سوم به ایمیل شما ارسال شده 
3- اصل پاسپورت و ۲ عدد کپی از صفخه اول پاسپورت
4- چهار قطعه عکس رنگی 4.5*3.5  با زمینه سفید
5- نامه موجودی حساب بانکی که همان نامه تامین مالی میباشد ( حداقل موجودی باید 8 میلیون تومان باشد)
6- فرم تکمیل شده درخواست ویزا ( در سفارت موجود میباشد)
7- مبلغ 19000 تومان پول نقد جهت انجام پروسه ویزا
8- بلیط سفر به مالزی ( بلیط یک طرفه هم باشد مشکلی ایجاد نمیشود در صورتی که برنامه برگشت به ایران مشخص میباشد، جهت صرفه جویی در تهیه بلیط برگشت به ایران در آینده میتوانید بلیط 2 طرفه تهیه کنید)

نکات لازم برای درخواست ویزای سوشیال ( Social Pass ) در سفارت مالزی در تهران:
1- بعد از تحویل مدارک به سفارت مالزی در تهران، تقریبا 7 روز الی 10 روز بعد ویزا را به شما تحویل میدهند، تاریح بلیط بعد از این باشد. برای مثال اگر میخواهید روز دوم ماه به سفارت مراجعه کنید تقریبا ۱۰ روز بعد هم ویزای شما صادر میشود در نتیجه بلیط را برای روز ۱۴ بگیرید . معمولا با داشتن رزرو بلیط هم میتوانید اقدام کنید . لذا پیشنهاد میشود ابتدا رزور بلیط را بگیرید و با همان ویزا را دریافت کنید و بعد برای پرداخت هزینه بلیط و گرفتن اصل بلیط اقدام کنید چون ممکن است به هر دلیلی پروسه ویزا بیشتر از ۱۰ روز انجام شود و اگر رزرو بلیط داشته باشید دیگر خسارتی برای تعییر تاریخ بلیط پرداخت نمیکنید .
2- ویزای سوشیال یک مهر در پاسپورت شما میباشد حتما قبل از تحویل ویزا این مهر و تاریح اعتبار ان را چک کنید ( معمولا ۲ ماهه میباشد)
3- بسیار مهم : قبل از مراجعه به سفارت مالزی در تهران حتما با سفارت تماس بگیرید و لیست مدارک مورد نیاز را و همچنین روزی که میخواهید مراجعه کنید سفارت تعطیل هست یا خیر را تلفنی بپرسید . گاهی اوقات ممکن از در مدارک مورد نیاز تغییراتی ایجاد شود که ما از آن بی اطلاع باشیم . ممکن است نامه تامین مالی هم نخواهند از شما لذا در این مورد هم حتما بپرسید . 

اطلاعات تماس و آدرس سفارت مالزی در تهران را در این لینک ببینید .


مرحله پنجم : سفر به مالزی و اقدامات لازم در فرودگاه مالزی

با انجام 4 مرحله بالا میتوانید به مالزی سفر کنید، قبل از سفر به مالزی باید به ما اطلاع دهید تا هماهنگی های لازم با دانشگاه انجام شود، و نماینده مخصوص دانشگاه و یا کالج به فرودگاه بیاید و شما را از فرودگاه همراهی کند. طبق قوانین جدید، همه دانشجویانی که Approval Letter گرفته اند، بعد از ورود به فرودگاه مالزی نمیتوانند از فرودگاه خارج شوند تا نماینده رسمی دانشگاه به اداره ایمیگرشن فرودگاه مراجعه کند و شما را به عنوان نماینده دانشگاه تائید کند و مجوز خروج شما را از فرودگاه دریافت کند.

در فرودگاه مالزی،  نامه پذیرش و Approval Letter جهت مجوز خروج از فرودگاه نیاز میباشد، و حداکثر زمان مورد نیاز در فرودگاه جهت انجام مراحل خروج از فرودگاه 30 دقیقه میباشد.

نکته : در اکثر مواقع دیده شده است که در فرودگاه مالزی، مامورین فرودگاه زمان چک کردن پاسپورت، فراموش میکنند مهر ورود به کشور مالزی را در پاسپورت مسافرین ثبت کنند که بعد از ورود به مالزی برای شما مشکل ایجاد میکند،دقت کنید که قبل از خروج از فرودگاه مالزی، پاسپورت خود را چک کنید که این مهر در پاسپورت شما به همراه تاریخ ثبت شده باشد و تاریخ اعتبار مهر هم باید حداقل ۲ ماه باشد . 

مهم : برای هماهنگی با نماینده دانشگاه و یا رزرو خوابگاه شما میبایست تصویر بلیط و فرم مشخصات پرواز را به ایمیل پشتیبانی ما ارسال نمایید .

برای دانلود فرم مشخصات پرواز  اینجا را کلیک کنید .


مرحله ششم : مراجعه به دانشگاه و انجام ثبت نام و تحویل اصل پاسپورت و گرفتن ویزای دانشجویی 

بعد از ورود به مالزی، در اولین مرحله، و در تاریخ تعیین شده ثبت نام که در نامه پذیرش اعلام شده است، دانشجو موظف میباشد به دانشگاه و یا کالج مربوطه مراجعه کند، و بعد از پرداخت شهریه و ثبت نام نهایی در دانشگاه و یا کالج مورد نظر، اصل پاسپورت و Approval Letter را به دانشگاه تحویل دهد، سپس اصل پاسپورت از طریق اداره دانشجویان خارجی به اداره مهاجرت مالزی ( Immigration ) ارسال میشود، و استیکر ویزای دانشجویی در پاسپورت ثبت میشود سپس اصل پاسپورت را تحویل دانشجو میدهند. 

لازم به ذکر است که مدت اعتبار پاسپورت جهت تحویل به دانشگاه و دریافت ویزای دانشجویی باید حداقل دو سال باشد.

مدت زمان دریافت استیکر ویزای دانشجویی از زمانی که اصل پاسپورت به دانشگاه تحویل داده میشود، یک ماه میباشد. و مدت زمان ویزای دانشجویی که در پاسپورت شما ثبت میشود، برای دانشجویان کالج های زبان 6 ماه میباشد، و برای دانشجویان همه دانشگاههای دولتی و خصوصی مالزی 1 سال میباشد.

جهت تمدید ویزای دانشجویی برای سال بعدی، دانشجو باید اصل پاسپورت خود را 2 ماه قبل از تاریخ اتمام ویزا تحویل دانشگاه دهد و ویزا برای یکسال دیگر تمدید میشود، برای سالهای بعد هم در صورتی که از تحصیلتان باقی مانده باشد به همین صورت تمدید میشود.

این شش مرحله، مراحل اخذ ویزای دانشجویی مالزی بودند.

نکته : طبق قوانین دولت مالزی، با ویزای دانشجویی دانشجویان نمیتوانند در مالزی کار کنند، و کار برای دانشجو ممنوع میباشد.

تاریخ : 3 - اسفند - 1396
نویسنده : مدیر سایت