مراحل اخذ ویزای کار در مالزی – قوانین،هزینه و شرایط ویزای کار مالزی

ویزای کار در مالزی

 نام ویزای کار در زبان انگلیسی : Employment Pass

ویزای کار در مالزی به کسانی تعلق میگیرد که دعوتنامه کاری از شرکتها و یا کارخانه های مالزی دریافت کرده اند، مدت این ویزا معمولا 2 سال میباشد و در صورت نیاز کارفرما به حرفه شما و توافق محل کار، قابل تمدید میباشد.

برای دریافت ویزای کار ابتدا باید رزومه کاری خود را به شرکتها و اداره هایی که مربوط به تخصص شما میباشند ارسال کنید، در صورت نیاز به نیروی جدید و خارجی ، برای شما دعوتنامه ارسال میکنند، سپس با سفر به مالزی و عقد قرارداد کاری، شرکت محل کار برای شما درخواست ویزای کار 2 ساله میکند.

و بعد از 2 سال، چنانچه به شما نیاز داشته باشند، میتوانید برای تمدید ویزا از طریق همان شرکت اقدام نمائید.

 

طبق تجربه چندین ساله زندگی مشاورین گروه ما در مالزی، بهتر است دنبال کار در مالزی نباشید، معمولا شرکتها و کارخانه های مالزی 90% ترجیح میدهند از افراد و متخصصین مالزی نیروی کار جذب کنند، و از دردسرهای اخذ ویزا برای خارجی ها دوری کنند.

در صورتی که دنبال کار در مالزی هستید، بهترین سایت برای جستجوی کار در مالزی سایت جاب استریت میباشد. برای ورود به سایت جاب استریت اینجا را کلیک کنید.

 

نکته: کلیه کسانی که در مالزی مشغول به تحصیل هستند، نمیتوانند حین تحصیل کار کنند

 

تاریخ : 5 - فروردین - 1394
نویسنده : مدیر سایت

مفید بود

نظرات

تعداد نظرات : 0

نظرات بسته شده است.