کار در مالزی-کار دانشجویی،ویزای کار ،نحوه کار پیدا کردن در مالزی

کار در مالزی

همه دانشجویان متقاضی تحصیل در مالزی ، قبل از انجام مراحل اخذ پذیرش در دانشگاه های مالزی ، در مورد کار در مالزی تحقیقات زیادی میکنند .

سوالاتی که در طول چندین سال مشاوره ما با دانشجویان در زمینه کار وجود داشته به صورت زیر بوده اند :

دانشجویان میتوانند در مالزی کار کنند ؟

نحوه پیدا کردن کار دانشجویی در مالزی چگونه است؟

با داشتن کار دانشجویی در مالزی میتوانم هزینه های زندگی و تحصیل در مالزی را تامین کنم؟

بعد از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه های مالزی میتوانم در مالزی کار پیدا کنم ؟

حداقل حقوق ماهیانه برای کار دانشجویی در مالزی چقدر است ؟

من میخواهم در مالزی تحصیل کنم ، آیا همسرم میتواند به عنوان همراه من در مالزی کار پیدا کند ؟

میتوانم بعد از تحصیلات کار در مالزی پیدا کنم و اقامت مالزی را بگیرم ؟

در کشورهای اروپایی دانشجویان میتوانند 20 ساعت در هفته کار کنند ، آیا در مالزی هم همینطور هست ؟

و سوالات خیلی زیاد دیگری که دانشجویان در اکثر مواقع پاسخ اشتباهی گرفته اند و به امید کار در مالزی به اینجا آمده اند ولی بعد از رسید به مالزی نتوانسته اند در مالزی کار پیدا کنند.

در این مطلب میخواهیم همه سوالات دانشجویان در مورد کار در مالزی را پاسخ دهیم که دانشجویان بتوانند با برنامه ریزی دقیق تری به مالزی سفر کنند.

 

کار در مالزی برای دانشجویان در حین تحصیل :

متاسفانه بر اساس قوانین دولت مالزی، کار در مالزی برای دانشجویان در زمان تحصیل ممنوع میباشد ، یعنی کلیه کسانی که ویزای دانشجویی در مالزی دارند نمیتوانند به صورت پاره وقت و تمام وقت کار کنند .

همراهان دانشجویان هم نمیتوانند با ویزای همراه در مالزی کار کنند . برای مثال اگر شما برای تحصیل به مالزی می آیید و همسرتان فقط به عنوان همراه با شما به مالزی می آید و نمیخواهند در دانشگاه های مالزی تحصیل کنند ، با ویزای همراه نمیتوانند در مالزی کار کنند . ولی در صورتی که بتوانند کار پیدا کنند ، میتوانند ویزای همراه را به ویزای کار تبدیل کنند و مشغول به کار شوند .

 

نکته : متاسفانه در مالزی کار به سختی پیدا میشود و بهتر است همراهان به امید پیدا کردن کار در مالزی به مالزی نیایند.

پیشنهاد گروه مشاورین ایران تو مالزی به آن دسته از دوستانی که تخصص خاصی دارند، و میتوانند در منزل تخصصشان را آموزش دهند، این است که از طریق درج آگهی در اینترنت در بین جامعه ایرانیان مالزی و یا خارجیان مشتری جذب کنند و تخصصشان را آموزش دهند .

برای مثال چنانچه شما دبیر زبان انگلیسی میباشید و تخصص آموزش زبان انگلیسی به صورت کلاس خصوصی را دارید میتوانید با درج اگهی و جذب زبان آموز، این کار را در منزل انجام دهید و یا هر نوع تخصصی که نیاز جامعه ایرانیان مالزی باشد و امکان آموزش آن در منزل باشد میتوانید انجام دهید.

ناگفته نماند، به دلیل حجم دروس دانشگاهی معمولا دانشجویان فرصت انجام کار حتی به صورت پاره وقت را ندارند.

 

کار در مالزی بعد از فارغ التحصیل شدن :

بعد از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه های مالزی ، چنانچه دارای سابقه کار و یا تخصص خاصی هستید ، میتوانید برای پیدا کردن کار در مالزی اقدام کنید . در صورتی که بتوانید در مالزی کار پیدا ، به شما ویزای کار میدهند .

 

اقامت دائم در مالزی بعد از فارغ التحصیل شدن :

دانشجویان زیادی در این زمینه سوال میپرند که بعد از فارغ التحصیل شدن میتوانیم اقامت مالزی را بگیریم یا خیر ؟ شما تا زمانی که مشغول به تحصیل در مالزی هستید میتوانید ویزای دانشجویی بگیرید که به این نوع اقامت ، دانشجوی میگویند و بعد از فارغ التحصیل شدن در صورتی که بتوانید کار پیدا کنید ، به شما ویزای کار میدهند . و تا زمانی که شما مشغول به کار باشید این ویزای کار هر سال تمدید میشود . ولی به شما اقامت دائم نمیدهند ، این قانون کشور مالزی میباشد و به هیچ کس اقامت دائم نمیدهد .

چنانچه تمایل دارید بعد از فارغ التحصیل شدن از دانشگاه های مالزی ، دنبال کار در مالزی باشید میتوانید به سایت زیر مراجعه کنید که یکی از معروفترین سایتهای کاریابی در مالزی میباشد .

 

سایت کاریابی در مالزی

 

کار در مالزی از طریق ثبت شرکت :

معمولا دانشجویانی هم که از شرایط مالی مناسبی برخوردار هستند و تخصص خاصی دارند ، میتوانند بعد از فارغ التحصیل شدن ، شرکت ثبت کنند و مشغول به کار شوند .

هزینه ثبت شرکت در مالزی و اجاره دفتر معمولی و خرید وسایل جانبی آن  تقریبا 30000 رینگیت میباشد.

 

 

تاریخ : 20 - مرداد - 1394
نویسنده : مدیر سایت

مفید بود

13

نظرات

تعداد نظرات : 0

نظرات بسته شده است.